Van Gaal soovib Unitedisse veel üht kaasmaalast tuua

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal.
Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

2014. aasta suvel Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna etteotsa määratud Louis van Gaal võib hooaja lõppedes klubisse tuua veel ühe tema käe all maailmameistrivõistlustel säranud mängumehe.

Kui mullu üleminekuakna sulgumise päeval otsustas kogenud loots palgata kaasmaalase Daley Blindi, siis nüüd on Van Gaal huvitatud PSV särgis suurepärast hooaega tegevast Memphis Depayst, vahendab Soccernet.ee.

Nimelt kinnitas värske Hollandi meistri spordidirektor Marcel Brands kohalikule meediale, et Manchesteri suurklubi on 21-aastase mängumehe palkamise osas PSV-ga ühenduses olnud: «Me saime Unitedilt tema [Depay] kohta telefonikõne. Aga mingeid läbirääkimisi veel toimunud pole ja ka mitmed teised tippklubid on huvi üles näidanud.»

Mullusel MM-il kolme parima noormängija sekka valitud Depay on tänavusel liiga-aastal 27 mänguga löönud koguni 20 väravat ning Eredivisie hetke parima täpsuskütina on PSV mängumehele külge pookinud ka korraliku hinnasildi: «PSG ja Tottenham tahtsid Depay'd talvel osta ja pakkusid 20 miljonit eurot. Hetkel on PSG Manchester City ja Manchester Unitedi kõrval Depayst endiselt huvitatud, aga kindlasti on neil tema väljaostmiseks vaja pakkuda oluliselt suuremat summat,» kommenteeris Depay olukorda spordidirektor Brands.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles