Nadal Djokovici ei karda

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nadal vs Smyczek
Nadal vs Smyczek Foto: SCANPIX

Paljud tenniseasjatundjad usuvad, et Novak Djokovic lõpetab sel suvel Prantsusmaa lahtistel aastaid kestnud Rafael Nadali valitsemisaja.

Hispaanlane Nadal on juunis lõppeva Roland Garrose turniiri võitnud viimase kümne aasta jooksul koguni üheksal korral, eelmisel suvel oli ta finaalis üle just Djokovicist.

Serblasest maailma esinumber Djokovic on viimasel ajal olnud pidurdamatus hoos, ta on võitnud selle aasta kõik kolm Masters-sarja turniiri, sealhulgas alistas ta viimati peetud Monte Carlo turniiri poolfinaalis Nadali.

Nadal ise ei usu, et Djokovic teda rohkem ohustab, kui eelnevatel aastatel. «Djokovic oli hea ka 2011. aastal, samuti 2012., 2013. ja 2015. aastal. Vahel võidad rohkem, vahel vähem, alati ei saa üks inimene võita. Teised mängijad teavad, et ta on maailma esireket ja heas hoos, sellega tuleb lhtsalt arvestada,» sõnas Nadal Eurosporti vahendusel.

«Mina tunnen end praegu hästi ja pean olema valmis talle väljakul vastu astuma,» lisas hispaanlane

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles