Puri pääses üle kuu aja taas algrivistusse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri.
Sander Puri. Foto: Liis Treimann

57-kordne Eesti jalgpallikoondise internatsionaal Sander Puri pääses tänases Iirimaa kõrgliiga 9. vooru mängus üle kuu aja taas Sligo Roversi algrivistusse, aidates omad väärt viigini medalipretendendi Bohemiansi vastu.

Viimati 24. märtsil Roversi algkoosseisus mängu alustanud Puri oli kodupubliku ees esimest korda aktiivne juba 4. minutil, kuid paraku eestlase pealelöök mängu algfaasis vastaste väravavahti tõrjetööle ei sundinud, vahendab Soccernet.ee.

Ka edaspidi näitas Puri end mitmel puhul heast küljest, otsides käikudega nii tiimikaaslasi kui proovides ka ise Bohemiansi väravat ohustada. Paraku ei Puri ega ühegi teise väljakulolija üritused resultatiivse tulemini ei viinud ning seega kirjutasidki mõlemad meeskonnad täna 0:0 viigiga tabelisse ühe lisapunkti. Puri arvele jäi 90 minutit, mis oli ühtlasi poolkaitsja esimeseks täismänguks tänavusel liigahooajal.

Puri leivaisa Sligo Rovers hoiab nüüd 9 mängust kogutud 7 silmaga liigatabelis 10. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles