Fernando Alonso jagab Hispaania GP eel suuri lubadusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

F1 sarjas tänavuseks hooajaks McLaren-Honda meeskonda kolinud hispaanlane Fernando Alonso teatas, et maikuu teisel nädalavahetusel tema kodumaal sõidetaval GP-l on oodata McLareni meeskonnalt suurt sammu edasi.

2015. aasta hooaeg on alanud keeruliselt nii Alonsole kui tervele McLaren-Honda tiimile: Alonso pidi hooajaeelse avarii tõttu vahele jätma avaetapi, katkestama Malaisia GP ning Hiinas ja Bahreinis jäid kahekordse maailmameistri kohtadeks vastavalt 12 ning 11. Hispaanlase tiimikaaslasel Jenson Buttonil on omakorda neljast etapist ette näidata 11. ehk Austraalia GP viimane koht, Malaisia sõidu katkestamine, Hiina etapi 14. positsioon ning Bahreinis kogenud sõitja starti minna ei saanudki.

Järgmisena jõuab F1 karussell 10. mail Hispaaniasse Barcelona ringrajale ning Alonso lubas, et seal näitavad McLarenid sel hooajal esimest korda oma võimu. «Keegi ei ole sellel praegusel raskel hetkel paanikasse läinud,» teatas Alonso meeskonna kohta.

«Ennustan, et Barcelonas näeme meie esimest suurt sammu edasi,» lisas Alonso, kes lubas koguni, et mitu järgmist sõitu tulevad McLareni poolt head. «Ennustan, et järgmised kolm sõitu on meie jaoks väga huvitavad,» lisas hispaanlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles