Spordi lühiuudised

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koondise tsenter kaalub lõpetamist

Eesti naiste korvpallikoondise keskmängija Valeria Kast mõlgutab sportlaskarjääri lõpetamise mõtteid. Kahemeetrine Kast mängib Türgi esiliigas Mersin Kurtulusi naiskonnas, kuid tuleviku osas kaalub Eesti koondislane lõpetamist. «See pole veel päris kindel otsus, aga hetkel tundub pigem nii,» ütles ta. Kast soovib Eestisse naasta ja tööle minna, samas ei välista ta selle kõrvalt koduses liigas pallimist. Ka koondise esindamise osas jätab ta praegu otsad lahtiseks.

Williams ja Budenholzer valiti parimaks

Ookeanitaguse korvpalliliiga NBA parimaks vahetusmängijaks valiti Toronto Raptorsi tagamängija Lou Williams, kes viskas selle hooaja põhiturniiril keskmiselt 15,5 punkti mängus, mis on mehe 10-aastase karjääri parim tulemus. Ta sekkus vahetusest 80 kohtumises ning viibis väljakul keskmiselt 25,2 minutit. Hooaja parimaks treeneriks valiti Atlanta Hawksi peatreener Mike Budenholzer, kes kogus 513 punkti, teise koha saanud Golden State Warriorsi peatreener Steve Kerr sai 471 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles