Endine maailmameister: Red Bulli noor sõitja ei talu pinget

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniil Kvjat.
Daniil Kvjat. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja endine maailmameister Jacques Villeneuve kommenteeris Red Bulli 20-aastase sõitja Daniil Kvjati hooaja algust ja leidis, et noor Venemaa sõitja ei suuda võib-olla kõige paremini pinget taluda.

Eelmisel hooajal Toro Rossos sõitnud Kvjat asus tänavusel aastal keerama Red Bulli masina rooli, kuid on hooaega alustanud oodatust kahvatumalt, kui Austraalias sõidetud avaetapil ta starti ei saanudki, Hiinas jättis sõidu pooleli ja Malaisias ning Bahreinis sõitis välja 9. kohad.

1997. aastal vormel-1 sarjas maailmameistriks tulnud Villeneuve kommenteeris olukorda ja avaldas arvamust, et ehk ei suuda Kvjat hakkama saada pingega, mis kaasneb Red Bulli suguses suures tiimis sõitmisega.

«Eelmisel aastal Toro Rossos sõitis ta enam-vähem tulemusi, aga ei midagi erilist,» rääkis Villeneuve. «Red Bull oskab hästi kellegi ümber elevust tekitada, aga üks osa F1 sarjast ongi see, kuidas sa saad hakkama pingega,» vihjas Villeneuve, et Kvjati jaoks võib Red Bulli kui suure meeskonnaga kaasnev pinge olla liiga suur koorem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles