Texases on kõik suurem: NBA staar lõbustab end 50 relva ja 20 maoga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwight Howard.
Dwight Howard. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA parimate keskmängijate hulka kuuluv Dwight Howard kolis 2013. aastal mängima Houston Rocketsisse ja Texase laiav elustiil on teda kõvasti mõjutanud. Nimelt on tema suurteks hobideks kujunenud relvad ja maod ning neid leiab tema majapidamisest üpris ohtralt.
 

29-aastasel Howardil on 10 eri sorti relvi ja eksemplaride arv ulatub 50-ni. Peamist kasutust leiavad need loomulikult lasketiirus, mida Howard tihti külastab. «See on see, mida Texases tehakse,» ütles ta Bleacher Reportile.

Lisaks on tal 20 madu. Allpool nähtavas videos silitab ta oma esimest madu, aastavanust püütonit George'i, kes täiskasvanuks saades võib kasvada rohkem kui kuue meetri pikkuseks ja kaaluda mitukümmend kilo. Siis ei piisa tema kinnihoidmiseks ainult 211 cm pikkusest Howardist, vaid ohutuskaalutlustel on teda vaja valvata kolme inimesega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles