Hullunud Panathinaikose omanik tungis pärast Euroliiga veerandfinaali kohtunike riietusruumi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ateena Panathinaikose omanik Dimitrios Giannakopoulos.
Ateena Panathinaikose omanik Dimitrios Giannakopoulos. Foto: Internet

Ateena Panathinaikose omanik Dimitrios Giannakopoulos tungis vahetult pärast esmaspäevast Panathinaikose ja Moskva CSKA vahelist korvpalli Euroliiga kolmanda veerandfinaali kohtumist kohtunike riietusruumi, rünnates seal füüsiliselt üht neist ning ähvardades tema perekonda, vahendab basket.ee.

Väidetavalt on Ginanakopoulousel, kes võttis klubi juhtimise üle isalt Pavlos Giannakopouloselt, sama kohtunikuga intsidente olnud ka varasemalt sel hooajal.

Euroliiga sanktsioonid olid kiired tulema. Liiga karistas Panathinaikost kokku 180 000 euro suuruse trahviga, millest 150 000 moodustas omaniku poolt korda saadetu, ülejäänud osa tuli tõrvikutest, laseritest jms.

Panathinaikos võitis esmaspäevase kohtumise koduväljakul 86:85 ja vähendas kolme võiduni mängitavas seerias kaotusseisu 1:2 peale. Täna peetakse Ateenas algusega kell 21.45 seeria neljas matš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles