Mercedese boss: Rosberg oli suurepärane ja tuleb võimsalt tagasi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonna juht Toto Wolff ütles väljaandele Autosport, et viimasel ajal ebastabiiselt sõitnud ja konkurentsist meeskonnakaaslase Lewis Hamiltoniga häiritud paistnud Nico Rosberg on uuesti teel parimate päevade tasemeni.

Kuigi Rosberg langes viimati peetud Bahreini GP-l viimastel ringidel piduriprobleemide tõttu kolmandaks, näitas tema sõit Wolffi arvates suurenevat enesekindlust.

«Igaüks, kes Nicos kahtles nägi teda parimast küljest, sest ta võitles kõvasti ja sõitis teistest mööda. Kahetsusväärne, et ta pidi Kimi Räikköneni pidurite tõttu mööda laskma. Ilma probleemideta oleks ta suutnud Ferrarid vabalt oma selja taga hoida,» rääkis Wolff.

Rosberg on pärast nelja etappi Hamiltonist taga 27 punktiga ja kui neljast esimesest etapist kolm võitnud britt jätkab sama enesekindlalt, on seda üpris raske tagasi teha. Wolff usub, et miski pole siiski veel võimatu.

«Nico peab kõigepealt võitma kvalifikatsiooni ja siis sama hooga jätkama. Täpselt nii, nagu Lewis seda teinud on. 4 sõitu on läbi, 15 veel ees. Seda on päris palju. Seega pole mul kahtlust, et pärast Bahreini etteastet - mis oli suurepärane - tuleb Nico järgmine kord veel võimsamalt tagasi.»

Järgmine vormel-1 etapp peetakse 10. mail Barcelonas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles