Karl Jaani nimetati MK-sarja aasta uustulnukaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Jaani.
Karl Jaani. Foto: volleygrad.ru

Sel aastal koos Rivo Vesikuga rannavõrkpalli MK-sarjas kaasa teinud Karl Jaani nimetati sarjaga seotud treenerite, kohtunike ja ametnike poolt aasta uustulnukaks.

Eelmistel aastatel on antud aunimetuse pälvinud Ruslans Sorokins Lätist ja Adrian Gavira Hispaaniast, vahendab volley.ee.

Tiitlist teada saades oli Jaani meeldivalt üllatunud, hooajale tagasi mõeldes meenutas aasta uustulnuk võite nimekate brasiillaste üle.

Talvel keskenduvad Jaani ja Vesik põhiliselt rannavõrkpallile, kuigi täpseid plaane pole veel paika seatud. Praeguse seisu järgi mängib Eesti rannavõrkpalli esipaar koos ka järgmisel aastal.

Lisaks aasta uustulnukale jagati ka teisi tiitleid. Kõige väljapaistvamaks mängijaks nimetati koos Todd Rogersiga üheksa turniirivõitu kogunud 206 sentimeetri pikkune Phil Dalhausser. 30-aastast Dalhausserit võib nimetada maailma parimaks rannavõrkpalluriks, sest ta nimetati muuhulgas ka parimaks ründajaks, tõstjaks ja blokeerijaks, hääli sai ta ka parima kaitsemängija kategoorias.

Juba neljandat korda parimaks blokeerijaks ja ründajaks nimetatud Dalhausser kogus koos selle aasta parima kaitsemängijaga Rogersiga tänavu üle 4 miljoni krooni auhinnaraha. Arusaadavalt nimetati ameeriklastest olümpiavõitjad ka aasta parimaks meeskonnaks.

2009. aastal kõige spordimehelikuma tiitli pälvinud Rivo Vesik sai sel hooajal samuti hääli spordimehelikkuse eest, lisaks mainiti Vesikut kõige inspireerivama mängija valimisel.

Aasta uustulnuka kategoorias sai hääli ka Eesti saalivõrkpallikoondise põhiründaja Oliver Venno, kes osales koos Kristjan Kaisiga Praha MK-etapil (17. koht) ja Gstaadi suurel slämmil (25. koht).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles