Real alistas põnevusduellis Atletico, Juventus pärast 2003. aastat esmakordselt poolfinaalis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Meistrite liigas pääses tiitlikaitsja Madridi Real poolfinaali, kui kahe mängu kokkuvõttes alistati veerandfinaalis 1:0 Madridi Atletico. Kahe kohtumise peale lõi ainsa värava Javier Hernandez, kes oli täpne tänase kohtumise 88. minutil. Atletico lõpetas matši vähemuses, kuna 76. minutil teenis teise kollase kaardi Arda Turan.

Teises tänases poolfinaalis tegid AS Monaco ja Torino Juventus 0:0 viigi. Kuna avamängu võitis Juventus 1:0, siis samas skooriga pääsesid nad ka poolfinaali. Torino klubi pääses nelja parema sekka esmakordselt pärast 2003. aastat.

Tänavu poolfinaalidesse jõudnud Real, Juventus, FC Barcelona ja Müncheni Bayern loositakse paaridesse reedel.

Madridi Real - Madridi Atletico 1:0 (kahe mängu kokkuvõttes 1:0)

Värav: 88. Hernandez

Hoiatused: 74. Pepe - 31., 76. Arda Turan, 74. Raul Garcia, 90.+4. Koke

Eemaldamine: 76. Arda Turan

Reali algkoosseis: Casillas, Fabio Coentrao (90.+1. Arbeloa), Sergio Ramos, Varane, Daniel Carvajal (90.+4. Illarramendi), Kroos, Pepe, Isco, Rodriguez, Ronaldo, Hernandez (90.+2. Jese).

Atletico algkoosseis: Oblak, Miranda, Juanfran, Godin, Jesus Gamez, Tiago (86. Gimenez), Arda Turan, Saul (46. Gabi), Koke, Mandžukic, Greizmann (65. Raul Garcia).

AS Monaco - Torino Juventus 0:0 (kahe mängu kokkuvõttes 0:1)

Hoiatused: 50. Bernardo Silva, 76. Kondogbia - 1. Chiellini, 86. Tevez

Monaco algkoosseis: Subašic, Raggi, Abdennour, Kurzawa, Fabinho, Toulalan (46. Berbatov), Joao Moutinho, Kondogbia, Ferreira Carrasco (87. Matheus Carvalho), Bernardo Silva, Martial (76. Germain).

Juventuse algkoosseis: Buffon, Barzagli, Lichtsteiner, Evra (90. Padoin), Bonucci, Chiellini, Pirlo, Vidal (77. Pereyra), Marchisio, Tevez, Alvaro Morata (69. Llorente).

Kohtumiste käigud:

-

Mõlemas kohtumises on avavile antud!

-

Vigastustega hädas olev Real on teinud algkoosseisus ühe üllatava käigu, kui korraga on väljakul nii Pepe, Sergio Ramos kui ka Raphael Varane. Neist Ramos on nihutatud alumiseks poolkaitsjaks. Samas on Realil pingilt võtta kaitsvad poolkaitsjad Asier Illaramendi ja Sami Khedira.

-

Mõlemas kohtumises on mänguaega kulunud 15 minutit ning seisud on mõlemas matšis jätkuvalt 0:0.

-

Reali ja Atletico vahelisse mängu on esimese pooltunni lõpuks tulnud rohkem elu ja mõlemal meeskonnal tekib ka aina rohkem ohtlikke olukordi

-

Mõlemas kohtumises on esimene poolaeg lõppenud ning tablool on 0:0 nii Madridis kui ka Monacos.

-

Praeguse seisuga saaks Reali ja Atletico vahelises duellis näha lisaaega. Monaco ja Juventuse paaris läheks tänu avamängu 1:0 võidule edasi Juventus

-

Mõlemas kohtumises on mängitud ligi 70 minutit, kuid skoor on endiselt avamata.

-

76. minutil jääb Atletico vähemusse, kuna teise kollase kaardi saab Arda Turan. Teine kollane tuleb Turanile küll veidike kergelt, kui ta läheb natuke kõrge jalaga olukorda Sergio Ramose vastu.

-

Real asub 1:0 juhtima!!

-

Ronaldo ja James Rodriguez tegid suurepärase eeltöö ning palli saadab väravasse Hernandez

-

Mängud on lõppenud. Real alistab 1:0 Atletico ja pääseb selle seisuga ka poolfinaali. Teises tänases kohtumises AS Monaco ja Torino Juventuse vahel jäid väravad löömata, kuid avamängu 1:0 võit viis edasi Juventuse!

Enne mängu:

Reali ja Atletico vahelises duellis lõppes avamäng seisuga 0:0 ja täna mängitakse Reali kodustaadionil. Võõrustajatel on matši eel aga mitmeid muresid, kuna traumade tõttu jäävad kohtumisest eemale Gareth Bale, Luka Modric ja Karim Benzema ning mängukeelu all on Marcelo.

Eeldatavad algkoosseisud:

Real: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Coentrão; Isco, Illarramendi, Kroos, James; Ronaldo, Hernández.

Atlético: Oblak; Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Arda Turan, Gabi, Tiago, Koke; Griezmann, Mandžukić.

Teises paaris võitis Juventus avamängu koduväljakul 1:0, täna on võõrustaja rollis Monaco. Kumbki meeskond ei ole Meistrite liigas poolfinaali pääsenud juba üle kümne hooaja.

Eeldatavad algkoosseisud:

Monaco: Subašić; Raggi, Fabinho, Abdennour, Kurzawa; Moutinho, Bernardo Silva, Kondogbia; Dirar, Martial, Berbatov.

Juventus: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Evra; Morata, Tévez.

Mõlemad kohtumised algavad kell 21.45. Postimees.ee hoiab lugejaid tulemustega kursis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles