Galerii: võitmatu ameeriklane loodab Klitško alistamisega teenida ihaldusväärse auhinna

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel laupäeval leiab aset raskekaalupoksi tiitlimatš, kui enda käes viite erinevat meistrivööd (WBO, WBA, IBFi, IBO ja The Ring) hoidev Vladimir Klitško kohtub New Yorgis ameeriklase Bryant Jenningsiga. Seni karjääri jooksul vaid võite tunnistanud Jennings loodab Klitško alistada, kuna siis ta saaks nädal aega hiljem lennata Las Vegasesse ja vaadata kergkeskkaalu suurmatši Floyd Mayweather jr ja Manny Pacquiao vahel.

«Kuidas öelda ära inimesele, kellel on viis meistrivööd ümber käe ja annab teada, et ta soovib seda matši näha,» rääkis Jennings New York Postile. «See on pilet, mis tagab sinna sissepääsu.»

Kuus aastat tagasi tõsiselt poksiga tegelema hakanud Jennings leiab samas, et tal on temast üle kaheksa aastat vanema ukrainlase ees just nooruse eelis ning tema kasuks peaks rääkima ka kiirus. Matš leiab aset laupäeval New Yorgis Madison Square Gardenis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles