Michael Schumacheri tervisliku seisundi ümber on püstitatud võimas saladuseloor

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sabine Kehm (vasakul) ja Michael Schumacher.
Sabine Kehm (vasakul) ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Viimasel ajal on rahvusvahelises meedias ilmunud vähe uudiseid seoses vormelilegendi Michael Schumacheri tervisliku seisundiga. Selle taga on sakslase mänedžer Sabine Kehm, kes on asunud meediaväljaandeid kohtuga ähvardama.

2013. aastal suusanõlval raskelt kukkunud Schumacheri tervisliku seisundi kohta on jagatud kogu aeg vähe infot, kuid eriti napiks on infovool kujunenud viimasel paaril kuul, kirjutab Itaalia väljaanne Autosprint.

«Vaikus Saksamaa ja Šveitsi meedias on eriti kummaline, kuna neil on palju otseallikaid,» kirjutab Autosprint. «Kõige selle taga on Schumacheri mänedžer Sabine Kehm, kes saadab ajalehtedele ähvardusi, kus ta lubab sakslase tervise kohta ilmuvate kirjutiste järel alustada kohtuteed.»

«Schumacherit abistav meditsiiniline personal on allkirjastanud väga üksikasjaliku lepingud, kus konfidentsiaalsus on väga olulisel kohal,» lisab ajakiri.

Samas tuuakse välja, et eelmisel aastal Suzuka ringrajal raske avarii teinud Jules Bianchi perekond jagab pidevalt erinevat infot Bianchi tervisliku seisundi kohta olenemata sellest, et erilisi muutusi ei ole aset leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles