Igor Morozov aitas kodumeeskonnal poolfinaali murda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov (paremal).
Igor Morozov (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Igor Morozov aitas täna hea esitusega koduklubi Debreceni Ungari liigakarika poolfinaali.

Veerandfinaali avamängus Videotonilt 2:3 kaotuse vastu võtma pidanud Debrecen teadis, et täna vajavad nad võõral väljakul edasipääsemiseks vähemalt kahte väravat, vahendas Soccernet.ee.

Juba 4. minutil esimene tabamus ka kirja saadi, kui paremalt äärelt tulnud tsenderduse järel olid kastis valveta koguni kolm Debreceni meest, nende seas ka Morozov. Kõige soodsamalt lendas antud olukorras pall Peter Mate jaoks, kes nahkkera ka kindlalt omaks võttis ning seejärel viiekasti joonelt Debreceni 1:0 ette viis.

Teise ja otsustava värava sai eestlase leivaisa kirja 73. minutil, mil suurepärase läbijooksu järel suunas palli tahavõrku Tamas Kulcsar.

29-kordne Eesti koondise internatsionaal Morozov sai täna kirja 90 minutit ning panustas märkimisväärselt ka koduklubi nullimängu, takistades otsustavatel hetkedel vastaste rünnakuid nii õhuvõitlustes kui õigeagsete vaheltlõigetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles