Tiitlikaitsja alistas lisaajal Los Angeles Clippersi ja viigistas seeria

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Duncan (paremal) vedas Spursi võiduni.
Tim Duncan (paremal) vedas Spursi võiduni. Foto: SCANPIX

USA korvpalliliigas NBA peeti täna öösel kolm play-offi kohtumist.

Tiitlikaitsja San Antonio Spursi ja Los Angeles Clippersi kohtumine läks lisaajale ning 111:107 võidu sai Spurs. Võitjate parimana viskas 28 punkti Tim Duncan, kelle arvele jäi ka 11 lauapalli, Clippersi poolt tegi suurepärase mängu Blake Griffin, kelle arvele jäi 29 punkti, 12 lauapalli ja 11 korvisöötu. Spursi ja Clippersi seeria on nüüd 1:1 viigis.

Oma teise võidu sai täna öösel kirja Atlanta Hawks, kui seisuga 96:91 alistati Brooklyn Nets. Hawksi resultatiivseimaks oli 19 silmaga Paul Millsap, Netsi poolt vastas Jarrett Jack 23 punktiga. Hawks juhib seeriat 2:0.

Õhtu kolmandas kohtumises võitis Memphis Grizzlies 97:82 Portland Trail Blazersit. Seeriat 2:0 juhtima läinud Memphise meeskonna parimatena viskasid 18 punkti Mike Conley ja Courtney Lee, Portlandi meeskonna poolt sai 24 silma ja 14 lauapalli kirja LaMarcus Aldridge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles