Legendaarne Thierry Henry kurjustas Reali võiduvärava autoriga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javier Hernandez (pikali) on väravat tähistama tormanud, tiimikaaslased eesotsas Cristiano Ronaldoga on samuti võiduvärava üle rõõmustamas.
Javier Hernandez (pikali) on väravat tähistama tormanud, tiimikaaslased eesotsas Cristiano Ronaldoga on samuti võiduvärava üle rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga eilses poolfinaalis lõi Madridi Reali mängumees Javier Hernandez kohtumise ainukese värava ja see kindlustas Realile võidu Madridi Atletico üle. Hiljuti sportlaskarjääri lõpetanud legendaarne vutiäss Thierry Henry leidis aga, et Hernandez oleks võiduvärava löömise järel pidanud käituma pisut teisiti.

Reali ja Atletico kohtumine oli siirdumas lisaajale, kui 88. mänguminutil suutis Hernandez kodupubliku rõõmuks saata palli Atletico väravavahi selja taha ning tuua tabloole võiduseisu 1:0. Sealjuures andis kangelaseks kerkinud värava autorile söödu Reali superstaar Cristiano Ronaldo, kes jäi endise jalgpallistaari Thierry Henry arvates teenitud tunnustusest ilma.

«Tal (Hernandezil- toim.) oli mängus paar võimalust, üks vasaku ja üks parema jalaga, aga ma ütlen teile, et täna peab ta tänama Ronaldot,» teatas Henry. «Minu jaoks on see Ronaldo värav. Aega oli jäänud vaid kaks minutit ja ta ei tahtnud ise seda lööki sooritada, sest teadis, et Hernandez on paremal positsioonil, seega tuli pall ära sööta. Ronaldo andis talle palli ja seetõttu on see minu arust Ronaldo värav,» lisas Henry, kelle arvates käitus Hernandez üksi tähistades tobedalt.

«Mulle ei meeldi see, et ta tähistas niimoodi nagu oleks just võitnud MMi. Ta lihtsalt suunas palli väravasse. Pööra ennast ringi ja tähista koos Ronaldoga seda,» pahandas Henry selle peale, et Hernandez jooksis väravat üksi tähistama.

Mullu Meistrite liiga finaalis samuti just Atletico üle mänginud Real jääb oma poolfinaalivastast ootama reedesest loosimisest. Nelja parema hulgas mängivad veel Barcelona, Müncheni Bayern ning Juventus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles