Madridi Reali peatreener unistab juba Meistrite liiga finaalist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskond jõudis eile hilise värava abil Meistrite liiga poolfinaali, kuid tiitlikaitsjate peatreener Carlo Ancelotti on mõtetega juba finaalis.

«See oli meie hooaja jaoks võtmemäng. Madridi Atletico on alati tugev meeskond, aga me saime hästi hakkama,» rääkis Ancelotti eilse järel, kui tema hoolealused said veerandfinaali korduskohtumises Javier Hernandezi 88. minuti väravast napi võidu. «Hoidsime elus oma unistust mängida järjekordses finaalis,» vaatas Reali juhendaja juba poolfinaalidest edasi.

Madridi meeskonna kõrval jõudsid tänavusel hooajal poolfinaalidesse veel Barcelona, Juventus ning Müncheni Bayern. Ancelotti sõnas, et ühtegi võimalikku vastast nad teistele ei eelista. «Madridi Real võib mängida ükskõik millise teise poolfinalistiga, see pole meie jaoks probleem. Austame kõiki ülejäänud kolme poolfinalisti, nad kõik väärivad seda, et on siia jõudnud. Eks näis, mis loos toob,» rääkis Ancelotti.

Poolfinaalpaaride loosimine toimub juba homme, mängud peetakse 5., 6., 12. ja 13. mail. Finaal toimub 6. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles