Zenjovi koduklubi on raskustes palkade maksmisega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: EJL

Kui värskelt selgus, et Eesti jalgpallikoondislase Artjom Artjunini koduklubi Brasov kuulutas end maksejõuetuks, siis rahalised raskused paistavad kimbutavat ka teise Eesti koondislase Sergei Zenjovi leivaisa Moskva Torpedot.

Elavamad jutud antud teemal hakkasid kulutulena levima eile õhtul, kui poolakast kaitsja Adam Kokozska sõnas, et ta on Torpedoga lepingu lõpetanud, kuna klubi ei ole talle neli kuud palka maksnud ja seeläbi on säärane otsus kooskõlas ka rahvusvaheliste FIFA reeglitega, vahendas Soccernet.ee.

Samal päeval teatas klubi president Aleksandr Tukmanov veel, et klubi saab endale uued aktsionärid, kelle toel loodetakse finantsraskused ka ületada. Tukmanov lisas: «Hetkel on meil olnud probleem viimase kolme kuu palkade maksmisega ja see olukord ongi tekkinud seoses muutustega klubi aktsionäride seas. Usun, et 7-10 päeva jooksul saame probleemid lahendatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles