Vettel tahab noore Schumacheri mentoriks hakata

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher
Mick Schumacher Foto: SCANPIX

Sellel nädalavahetusel teeb vormel-4 sarjas debüüdi vormel-1 seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri 16-aastane poeg Mick. Nõuandjatest noorel talendil puudust ei tule, kuna kõik tahavad legendi poega tipule lähemale aidata.

Neljakordne vormel-1 ilmameister Sebastian Vettel ütles Bildile, et ta annaks hea meelega Schumacherile näpunäiteid. Vetteli sõnul on sellises vanuses kõige tähtsam sõitmisest rõõmu tunda. «Ta teeb kõike juba väga hästi ning suudab seda ka nautida. See on kõige tähtsam,» rääkis Vettel, kelle sõnul on vormel-4 sari sellel aastal väga tugev. «Tean mitmeid noori piloote, kes starti lähevad. See on väga tugev aastakäik ning tuleb väga hea võidukihutamine.»

Vettel on ise öelnud, et tema suurim iidol ja mentor oli Michael Schumacher. Äsja tunnistas ta, et oleks hea meelega ka enne Ferrarisse siirdumist Schumacheriga nõu pidanud.

Seitsmekordne maailmameister kukkus 2013. aasta viimastel päevadel Meribeli suusakuurordis niivõrd rängalt, et pole tänase päevani paranenud. Ta on oma kodus, mis ümber ehitatud hiiglaslikuks haiglapalatiks ning tema tervisliku olukorra kohta pole ammu uusi teateid tulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles