Laupäeval sõidetakse Põlvamaal esimene Allan Oras Cup

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Oras.
Allan Oras. Foto: Erakogu

Laupäeval toimub Põlvamaal, Kõlleste vallas maastikurattavõistlus I Kõlleste rattamaraton-Allan Oras Cup.

Ürituse ühe peakorraldaja, maastikurattakrossi Euroopa meistri Allan Orase sõnul on Kõlleste rattamaratoni puhul tegemist klassikalise maastikurattamaratoniga, mis pakub sõitmisvõimalust erinevas eas ja erineva ettevalmistusega rattasõpradele. «Kõlleste rattamaraton on hea võimalus testida oma võimeid ja oskusi nädal enne suuremate Eesti rattasarjade algust,» selgitas Oras, kes ise on ka rattamaratoni rajameistriks.

Rattamaratoni rada saab alguses Kõlleste Vallavalitsuse hoone juurest Krootusel ning kulgeb Kõlleste valla territooriumil. Sõidetakse nii kruusa- kui metsateedel. Rajale on planeeritud üks suurem teeninduspunkt. Lisaks 50 km pikkusele põhisõidule on kavas ka 30 km pikkune lühisõit, laste- ja noortesõidud.

Võistlusele on eelregistreerunud kokku 275 ratturit, kellest 185 stardivad põhisõidule ja 84 lühisõidule. Põhisõit saab laupäeval alguse kell 11.00 ja lühisõit kell 12.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles