Real pääses kodusele finaalturniirile, Olympiacos lülitas Barcelona välja viimasel sekundil

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georgios Printezis (viskel) mängus Barcelona vastu.
Georgios Printezis (viskel) mängus Barcelona vastu. Foto: SCANPIX

KORVPALL. Euroliiga veerandfinaalid pakkusid põnevust igale maitsele – viimasest seitsmest mängust viis võideti kolme punktiga või veelgi väiksema vahega, kolm mängu leidis lõpplahenduse viimase sekundi viskest, üks lisaajal.

Neljapäeval kindlustas pääsu poolfinaali Madridi Real, kui 76:63 saadi jagu Istanbuli Anadolu Efesist ja seeria võideti 3:1. Real saab nüüd juba kolmandat aastat järjest Final Fouril mängida, seejuures peetakse seekordne turniir Madridis. Kahel eelneval hooajal jõuti ka finaali, ent seal tuli eelmisel hooajal alla vanduda Tel Avivi Maccabile ja enne seda 2013. aastal Olympiacosele.

Teine Hispaania suurklubi, FC Barcelona kaotas aga Pireuse Olympiacose vastu seeria neljanda kohtumise ülinapilt viimasel sekundil. Olympiacose ääremängija Georgios Printezis jäi viimasel rünnakul kolmese joone taga täiesti vabaks ja tabas koos lõpusireeniga – Kreeka klubi sai 71:68 võidu ja pääses seeriavõiduga 3:1 samuti finaalturniirile. Seejuures oli Printezis kohtumise varasemad viis kaugviset mööda kõmmutanud. Olympiacose koduhallis Friendship Stadiumil peetud mängu järel täitus väljak pärast lõpusireeni juubeldava fänniarmeega, kes kohtumise kangelast õnnitledes rebisid Printezisel isegi mängusärgi seljast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles