Vihane Bolt: dopingupatune Gay oleks tulnud igaveseks kõrvaldada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Gay (vasakul) ja Usain Bolt.
Tyson Gay (vasakul) ja Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Kergejõustiku kuuekordne olümpiavõitja Usain Bolt on vihane, et dopingupatune ameeriklane Tyson Gay saab taas starti asuda.

Gay’le määrati dopingu tarvitamise eest ühe aasta pikkune võistluskeeld ning Bolti meelest on see läbi aegade kõige rumalam asi, mida ta on kuulnud, kirjutab Eurosport.

Gay jäi 2013. aastal vahele anaboolsete steroidide kasutamisega, kuid ta tegi koostööd USA Antidopingu Agentuuriga ja seetõttu sai ta vaid ühe aasta pikkuse võistluskeelu.

«Olin sellisest tegutsemisest väga häiritud. Talle määrati aastane keeld, kuna ta otsustas rääkida. See annab vale sõnumi. Õige sõnum peaks olema selline,e t kui sa jääd vahele, siis lüüakse sind spordist igavaseks välja,» teatas vihane Bolt.

«Ma ei oota absoluutselt temaga võistlemist. See häirib mind tõsiselt,» teatas Bolt, kes peab Gay’ga tõenäoliselt heitlema ka tänavu Pekingis toimuval MMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles