K-1 tippvõitleja tuleb Eestisse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dzhabar Askerov.
Dzhabar Askerov. Foto: Fight Night

Täna tuleb Eestisse K-1 võitlusstiilis maailma paremikku kuuluv venelane Dzhabar Askerov, kes asub läbirääkimistele Fight Night meeskonnaga seoses võimaliku matšiga Eestis.

29-aastane Dagestani päritolu võitleja on oma karjääri tipphetkedel võidelnud nii Mike Zambidise, Buakaw Por Pramuki, Armen Petrosyani ja ka Eesti sportlase Maksim Võrovski vastu. Askerovi näol on tegemist mitmekordse maailma ja Euroopa meistriga, kellele osalemine Tallinnas on huvi pakkuv väljakutse.

«Askerov annab ka kaks seminari sellel nädalavahetusel. Esimese laupäeval kell 12.30 Lasnamäel Katleri 2a asuvas Garandi spordiklubis ning teise Spartas esmaspäeval kell 10. Teeme omalt poolt köik võimaliku, et Dzhabar tunneks end siin koduselt ning loodetavasti näeme teda ka enda võistlusel sügisel,» kommenteeris Askerovi tulekut Fight Nighti peakorraldaja Helen Raid, kes eelnevalt on sama ürituse raames Eestisse toonud ka maailma tippraskekaalase Alistair Overeemi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles