Aksalu konkurendi tulekust: nüüd ei ole vaja enam treenerit mänguks üles anda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Aksalu
Mihkel Aksalu Foto: Sheffield United

Eesti jalgpallikoondise väravavahi Mihkel Aksalu koduklubi Sheffield United sõlmis neljaks kuuks lepingu kogenud puuriluku Richard Wrightiga ning nüüd on klubi nimekirjas kolm meest, keda võib postide vahele saata.


Pärast Wrightiga lepingu sõlmimist vihjas Sheffieldi peatreener Gary Speed, et seni teise numbri rolliga leppima pidanud eestlane võib lähiajal siirduda mõnda teise meeskonda laenule.

«Richardi tulek suurendab meie valikut. Ta mitte ainult ei paku konkurentsi Steve Simonsenile (Sheffieldi esiväravavaht – toim), vaid annab ka võimaluse Mihkel Aksalul siirduda laenule, et ta saaks hankida vajalikku esindusmeeskonna tasemel mängukogemust,» vahendas Eurosport Speedi sõnu.

Seejuures sõnas Aksalu, et tema tuleviku kohta ei ole selliseid otsuseid langetatud. «Kõik on kontrolli all. Praegu on see kõlaka tasemel. Oleme peatreeneriga vestelnud, kuid sellest ei tahaks täpsemalt rääkida,» täpsustas Aksalu. «Fakt on ka see, et kõikidel Championshipi (Inglismaa esiliiga – toim) klubidel on kolm väravavahti. Meeskond otsis tükk aega sobivat meest ning nüüd leitigi.»

Senine olukord, kus põhimeeskonna juures oli vaid kaks puurilukku, pani ka klubi kohati raskesse seisu. «Kui näiteks mina olin Eesti koondise juures, siis FA Cupi kohtumises oli meil teise väravavahina üles antud väravavahtide treener, kes siis istus mängijate kõrval,» selgitas Aksalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles