Tarvale avavaatuses hämmastav võit

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross (vasakul).
Brandis Raley-Ross (vasakul). Foto: Sander Ilvest / Postimees

Rakvere Tarvas üllatas ühes viimaste aastate põnevaimas korvpallietenduses Eesti meistriliiga poolfinaalseeria esimeses matšis võõrsil Tartu Ülikool/Rocki ja võitis teisel lisaajal 84:81. Suurepärase esituse tegi Tarva liider Brandis Raley-Ross, kes kogus lõpuks 41 punkti ja 13 lauapalli. Teisel lisaajal oligi just tema see, kes Tarva kasuks vahe sisse tegi.

«Raley-Ross tegi oma ära – 41 punkti,» naljatas Tarva pallur Reinar Hallik pärast kohtumist. «See oli ikka võimas esitus, Rock ei saanudki teda lõpuks kinni,» lisas ta. Ameeriklasega on Rock hädas olnud varemgi, põhiturniiril kostitas Raley-Ross tartlasi 38 punktiga. Tõsi, siis jäi Rock lisaajal peale.

Avapoolaeg kulges Rocki dikteerimisel ja parimal juhul said tartlased ette 13 punktiga. Teise veerandi lõpuks sai Tarvas siiski lähemale ja poolajaks juhtis Rock 38:32.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles