Reinar Hallik meeskonnakaaslase hiilgemängust: Raley-Ross tegi oma ära. 41 punkti!

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viskel Brandis Raley-Ross.
Viskel Brandis Raley-Ross. Foto: Margus Ansu

Rakvere Tarvas võitis Eesti korvpalli meistriliiga poolfinaali esimeses kohtumises Tartu Ülikool/Rocki võõrsil teisel lisaajal 84:81. Hiilgavas hoos oli Tarva liider Brandis-Raley Ross, kes viskas koguni 41 punkti.

Kohtumise võtmehetki vigade tõttu pingilt vaadanud Reinar Hallik ütles pärast mängu Postimehele, et Tarvale tõid võidu võitlejahing ja loomulikult Raley-Rossi soolo.

 

«Brandis tegi oma ära... 41 punkti!» naljatles Hallik. «See oli ikka võimas esitus, Rock ei saanudki teda lõpuks kinni,» lisas ta.

 

Tarvas näitas suurema osa matšist suurepärast kaitset, kui pärast 18:31 kaotusseisu jäämist lasti Rockil järgmise 18 minutiga visata vaid 19 punkti.

 

«Jäime taha, aga tegime ikka oma asju edasi. Kõva kaitse ja teise lisaaja paar kolmest meile võidu tõidki. (Peatreener) Andres (Sõber) jagas ära, mida Rocki takistamiseks vaja teha on. Vahepeal panime maa-ala ja mees-mees kaitset vaheldumisi. Õnneks pidasime kuidagi füüsiliselt ka vastu, kuigi nägin, et mõned olid pingile tulles ikka päris läbi,» selgitas 6 punkti ja 5 lauapalliga piirdunud Hallik.

 

Seeria teine kohtumine peetakse kolmapäeval Rakveres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles