Andres Sõber: ju meil oli midagi, mida Rockil polnud

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber (keskel) Rakvere Tarva mängijaid juhendamas.
Andres Sõber (keskel) Rakvere Tarva mängijaid juhendamas. Foto: Margus Ansu

Rakvere Tarva korvpalliklubi peatreener Andres Sõber ütles pärast Eesti meistriliiga poolfinaali esimeses kohtumises teisel lisaajal saadud 84:81 võitu Tartu Ülikool/Rocki üle, et täna oli Tarva mängijatel kodusaalis mänginud tartlastest rohkem võitlusvaimu.

«Ega see võit millegi muu pealt ei tulnud, kui et võitlesime kõvasti ja tahtsime nii hirmsasti seda võitu kätte saada. Ju see meid täna Rockist eristaski,» sõnas ta Postimehele.

Tarvast ei heidutanud ka fakt, et kolm korvialust jõudu - Julius Brooks, Reinar Hallik ja David Haughton - langesid järjepanu vigadega välja (Brooks sai sealjuures kaks ebasportlikku määrusterikkumist ja saadeti platsilt minema) ja Rock sai seega pikkuse-eelise.

Sõber on kindel, et kolmapäeval Rakveres peetav teine kohtumine saab olema väga raske. «Peame eriti kõvasti mängima minema, sest Rock tuleb ka uue hooga peale. Aga puhkame ennast välja ja paneme edasi, mis seal ikka.»

Tarva kangelaseks tõusis nende liider Brandis Raley-Ross, kes viskas koguni 41 punkti, sellest 11 teisel lisaajal. «Raske on tema kohta midagi öeldagi... Ta on kõva poiss, las teeb oma asju ja mina ei hakka vahele segama,» muigas Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles