Vastast hammustanud Luis Suareze kohta tehti veel üks skandaalne avaldus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (valges) hammustas kohtumises itaallastega vastaste kaitsjat Giorgio Chiellinit.
Luis Suarez (valges) hammustas kohtumises itaallastega vastaste kaitsjat Giorgio Chiellinit. Foto: SCANPIX

Eelmisel aastal toimunud jalgpalli MMi skandaalseim moment leidis aset Uruguay ja Itaalia vahelises alagrupimängus, kui Luis Suarez hammustas vastasmeeskonna kaitsjat Giorgio Chiellinit. Nüüd selgus, et Suarez eitas oma süüd esialgu nii visalt, et ta valetas kümme päeva ka oma abikaaslane Sofia Balbile.

«Ta ütles mulle, et ta ei teinud seda. Ta oli asjad nii ise enda jaoks läbi mõelnud ja lõpuks hakkasin ka mina teda uskuma,» rääkis Balbi intervjuus Canale 10-le. «Samas televisioonis ja raadios räägiti ainult sellest hammustamise juhtumist ja kümme päeva hiljem rääkis ta mulle lõpuks tõtt.»

Balbi meenutas ka oma esimest jutuajamist abiakaasaga pärast juhtunut. «Ma helistasin talle pärast mängu ja küsisin, mida ta teinud on. Tema vastas, et ta ei tea, millest ma räägin. Kuna sarnane asi juhtus ka Inglismaal, siis küsisin, kas ta tegi seda jälle. Seejärel vastas ta ikkagi, et ta ei ole midagi teinud ja küsis, kas ma ei olegi õnnelik Uruguay edasipääsu üle?» meenutas Suareze abikaasa.

Ka Suarez tunnistas Canal 10-le antud intervjuus, et ta ei tahtnud alguses oma tegu tunnistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles