Galerii! Legendaarne kümnevõistluse olümpiavõitja: olen nüüd naine

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1976. aasta Montreali olümpiamängudel kümnevõistluses olümpiavõitjaks kroonitud Bruce Jenner rääkis intervjuus ABC’ile oma uuest elust naisena.

«Kõiki aspekte arvesse võttes olen ma nüüd naine,» rääkis 65-aastane Jenner ABC intervjuus Diane Sawyerile. «Minu aju töötab nagu naisel, mitte nagu mehel. Ma ei suutnud enam eitades elada. Ma ei ole valetaja.»

Jenner rääkis intervjuus ka sellest, kuidas ta omal ajal jumala poolt loodi. «Kui jumal lõi väikese Bruce’i, siis ta vaatas alla ja mõtles, mida temaga teha? Ta andis mulle hea välimuse, kuid lisas, et anname talle naise hinge ja vaatame, kuidas ta hakkama saab.»

Veel avaldas ta ka selle, kuidas ta lõpuks oma soovist sugu muuta lähedastele rääkis. «Ma olin selleks hetkeks viis aastat hormoone söönud ja minu rinnakorv oli juba 36B. Sellist asja ei saa enam varjata,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles