Snuukri MMi suurüllatajale ennustatakse säravat tulevikku

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Selby (vasakul) õnnitleb Anthony McGilli
Mark Selby (vasakul) õnnitleb Anthony McGilli Foto: SCANPIX

Sheffieldis Crucible’i teatris toimval snuukri MMil saavad fännid jälgida uue staari sündi. 24-aastane šotlane Anthony McGill on jõudnud oma elu esimesel MMil juba veerandfinaali, viimati kukutas ta oma teekonnal tiitlikaitsja Mark Selby.

Juba avaringis sai McGill 10:9 jagu Stephen Maguire’ist ning mees sai koheselt ka kiita. «Olen kindel, et ühel päeval saab temast maailmameister,» teatas Ronnie O’Sullivan. Teises ringis oli McGill aga 13:9 üle Mark Selbyst. «Ütlesin talle, et kui ta samamoodi jätkab, siis võib ta juba selle sama turniiri võita,» ütles välja langenud tiitlikaitsja. «Ta mängis terve kohtumise vältel fantastiliselt ning võitis teenitult,» jätkas Selby.

Seni polnud McGill snuukrimaailmas kuigi tuntud nimi. Tema parim tulemus pärines 2013. aasta India lahtistelt, kus pääses veerandfinaali. Nüüd mängib mees aga MMi veerandfinaalis, kus tema vastaseks tuleb kas Joe Perry või Shaun Murphy.

Veerandfinaali pääses ka Ding Junhui, kes oli põnevas kohtumises 13:9 üle John Higginsist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles