Zopp langes tugevatasemelisel turniiril konkurentsist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: SCANPIX

Türgis Istanbulis alanud ATP World Tour 250 tenniseturniiril üritas Jürgen Zopp jõuda põhiringi läbi kvalifikatsioonivõistluse, kuid pidi tunnistama vastase paremust.

439 405 eurose auhinnarahaga võistluse kvalifikatsiooniturniiri esimeses ringis kohtus Zopp (ATP 157.) Horvaatia esindaja Nikola Mekticiga (ATP 289.). Paraku tuli meie mängijal pärast tasavägist avasetti, mille horvaat võitis 6:4, tunnistada vastase paremust ka teises setis. Mektic võitis mängu tulemusega 6:4, 6:0.

Huvitava faktina, et Istanbulis peetav ATP turniir on esimene omataoline Türgis. Põhiturniir toimub 27. aprillist 3. maini. TEB BNP Paribas Istanbul Open peetakse silmapaistvas Koza Worldi spordikompleksis, mida on reklaamitud kui maailma suurimat tenniseakadeemiat. Peaväljaku kohal on teisaldatav katus ja tribüünid mahutavad 7500 pealtvaatajat. Kui lisada veel kahe esindusväljaku tribüünide istekohad, siis on seal ruumi 9500 inimesele. Lisaks on sportlastele klubihoone, milles on koha leidnud fitness-keskus, SPA, ujula ja restoran, kirjutab tennis.ee.

Tänavuse turniiri staarmängijana on end üles andnud shveitslane Roger Federer (ATP 2.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles