Video: endine tipptennisist tegi Argentina rallil karmi avarii

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Nalbandiani auto pärats avariid
David Nalbandiani auto pärats avariid Foto: Youtube, ekraanitõmmis

2013. aastal tipptennisega lõpparve teinud David Nalbandian üritab läbi lüüa rallimaailmas. Ta oli stardis ka kodusel Argentina MM-rallil, kuid neljandal kiiruskatsel tegi ta karmi avarii, mis jättis autost alles vaid riismed. Nalbandian ja tema kaardilugeja tõsiseid vigastusi õnneks ei saanud.

33-aastane Nalbandian lõi Argentina rallil kaasa RC2N klassis. Chevrolet’l kihutav endine tennisekuulsus näitas ralli alguses üsna korralikku kiirust ning näiteks avakatse lõpetas ta 30. ajaga, kaotust Sebastien Ogierile kogunes 15,1 sekundit.

Tennisekarjääri jooksul teenis Nalbandian kokku enam kui 11 miljonit dollarit ning kerkis 2006. aasta märtsis maailma kolmandaks reketiks. Ühtegi suure slämmi turniiri tal võita ei õnnestunud, kuid 2002. aastal jõudis Argentina äss Wimbledonis finaali. Kokku jäi mehe arvele 11 turniirivõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles