Augsburg ja Klavan kaotasid liiga viimasele meeskonnale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierre-Michel Lasogga (keskel) tähistab ülitähtsat võiduväravat
Pierre-Michel Lasogga (keskel) tähistab ülitähtsat võiduväravat Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas teenis Ragnar Klavani koduklubi Augsburg täna valusa kaotuse, kui 2:3 jäädi alla tabelis viimast kohta hoidnud Hamburgile.

Püsimajäämise nimel võitlev Hamburg läks kohtumist juba 19. minutiks 2:0 juhtima ning väravad kanti Ivica Olici ja Pierre-Michael Lasogga nimele. Seejärel õnnestus Augsburgil aga Raul Bobadilla ja Tobias Werneri tabamustest viigistada. Viimane sõna jäi aga Lasoggale, kes Hamburgi suurklubile ülitähtsa võidu kindlustas.

Ragnar Klavan viibis Augsburgi eest väljakul mängu algusest kuni lõpuni.

Liigatabelis hoiab Augsburg endiselt 42 punktiga kuuendat kohta. Sama palju punkte on ka viiendal positsioonil oleval Schalkel, kes eile kaotas 0:2 Mainzile. Seitsmendaks tõusis täna 2:1 Hannoverit võitnud Hoffenheim, kes jääb Augsburgist maha kahe punktiga. Kaheksas on 39 punkti kogunud Dortmundi Borussia, kes täna võitis 2:0 Frankfurdi meeskonda. Üheksandal positsioonil oleval Bremenil on üks mäng vähem peetud ning nemad jäävad Augsburgist maha nelja punktiga.

Hamburg tõusis tänase võiduga aga 16. kohale ning võitlevad väljalangemistsoonist pääsemise nimel. 15. kohal oleval Hannoveril on vaid punkt rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles