Murdmaajooksu Eesti meistriteks tulid Jekaterina Patjuk ja Andi Noot

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina Patjuk.
Jekaterina Patjuk. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eile selgusid Elvas murdmaajooksu lühikese distantsi Eesti meistrid. Naistest kaitses tiitlit Jekaterina Patjuk (TÜASK) ja meestest võitis Andi Noot (Tartu SS Kalev), kes oli parim ka noorsoo klassis, kirjutab jooksuportaal.ee.

Patjuk võitis naiste 4 km pikkuse distantsi ajaga 13.58. Kuna mullused hõbe ja pronks Liina ning Leila Luik täna ei osalenud, sai hõbemedali omanikuks möödunud aastal põhiklassis neljas olnud Kaisa Kukk (Treeningpartner), kes kaotas Patjukile 18 sekundiga. Kolmas koht ja pronks kuulus noorsoo klassi Eesti meistrile Keiti Metsale (TÜASK) ajaga 14.24. 

Meestest asus põhi ja noorsooklassis kokku stardijoonele 30 jooksjat. Ligi kilomeetri vedas Sergei Tšerepannikov, seejärel läks tempot tegema Andi Noot (Tartu SS Kalev). Vaheldumisi tegi ta ees tööd koos Priit Ausi ja Tšerepannikoviga. Treener Endel Pärna sõnul on Noot praegu väga heas vormis ega andnud teistele võiduks võimalust. Nii võitiski Pärna õpilane meistritiitli põhiklassis ja noorsoo klassi arvestuses, läbides 4 km alla 12 minuti, täpsemalt 11.56-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles