Ott Kiivikas võitis Balti matšil kuldmedali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas.
Ott Kiivikas. Foto: Tõnu Kruusimäe

Eile toimunud Balti matšil kulturismis ja fitnessis saavutas Ott Kiivikas Leedu ja Läti parimate kulturistide seas esimese koha. Samas kategoorias võistles eestlastest veel Ants Varblane, kes saavutas kuuenda koha, vahendab fitness.ee.

Lisaks Kiivikasele võistlesid veel ka teised eestlased, kellest parimad tulemused said Krisina Koroljak, hõbemedal fitnessis, Darola Kruusik pronksmedal bodyfitnessis ja Oleg Anissimov, pronksmedal klassikalises kulturismis.

Suurepärast vormi näitas ka kuni 23-aastaste kategoorias võistelnud 16-aastane Meinart Möls, kes sai juunioride kategoorias 4. koha.

Lisaks olid võistlustules veel ka Holger Saare (noorte kulturism, 5. koht) Cärolin Paas (bikiini fitness 5. koht), Peep Reinart (klassikaline kulturism 5. koht), Anton Kulikov (5. koht), Regina Krukovskaja (6. koht bikini fitness), Siim Savisaar (6. koht klassikaline kulturism) ja Anastasija Zeredetskaja (bodyfitness 6. koht), Sander Kikas (rannafitness 6. koht)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles