Margus Hunt on Eesti meedia peale pahane: minu pulmapildid on mõeldud lähedastele, mitte igaühele vaatamiseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti ainus ameerika jalgpalli liiga NFL-i mängija Margus Hunt võttis Facebookis sõna Eesti meedia kohta, kes Hundi ja tema abikaasa Heather Myklebusti pulmi liiga agaralt ning intensiivselt kajastas.

«Kallis Eesti meedia. Ma tean ja saan aru, et Facebook on avalik meedia ja saab näha mida keegi teeb, aga ma palun teid mitte postitada absoluutselt iga väikest liigutust, mida keegi teeb. Kui ma salakavalalt peeretan ühistranspordis, siis ei ole vaja seda kajastada viis minutit hiljem,» alustas Hunt.

 

«Sama kehtib minu ja mu värske abikaasa pulma teemaliste piltide ja videote kohta. Need on konkreetselt mõeldud meie perele ja lähedastele sõpradele, mitte postitada neid nii, et terve Eesti seda näeks. Ja see, et te meie pulmakingituste registri avalikuks tegite, võttis vist ikka kõvasti tuhnimist ja sorkimist. Kui midagi sellist avalikuks teete, siis olge ka inimesed ja saatke kingitusi, sest siis on vähemalt midagi taas raporteerida, et kes kõige kallima ja eksklusiivsema kingi saatis. Kui on küsimusi või kommentaare siis Eesti on piisavalt väike, et mu E-maili aadress üles leida, sest Facebooki kirjadele ma ei vasta. Aitäh tähelepanu eest ja ilusat kevade jätku,» kirjutas Cincinnati Bengalsi kaitsemängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles