Kevin Korjus võitis Soome meistrivõistlustel hõbeda

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: T. T. Racing

Autode ringrajasõidu Soome meistrivõistluste viimasel etapil Ahvenisto ringrajal kindlustas Kevin Korjus Vormel Renault klassis etapivõiduga endale hooaja kokkuvõttes hõbemedali.

Laupäeval peetud esimeses sõidus näitas soomlane Jesse Krohn head minekut ja Korjus ei suutnud enamat teisest kohast. T.T.Racingu teine sõitja Karl Oscar Liiv oli avasõidus neljas, jäädes lisaks Krohnile ja võistkonnakaaslasele alla veel ka Toomas Heikkinenile.

Pühapäeval peetud teises sõidus tegi Korjus tagasi avapäeval kaotatu ja enam kui kuue sekundilise eduga tuli võit Krohni ees. Karl Oscar Liiv oli sarnaselt avasõidule neljas.

Pühapäeval peale lõunat peetud viimases võistlussõidus said pealtvaatajad näha hooaja vast kõige põnevamat võidukihutamist, kui eestlane Kevin Korjus edestades Jesse Krohni kõiges 0.1 sekundiga. Ka viimasest sõidust tuli Liivile neljas koht.

Sarja kokkuvõttes tuli Korjuse ees meistriks Jesse Krohn. Karl Oscar Liiv sai ka üldarvestuses neljanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles