Klitško avaldas oma järgmise vastase nime

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško tähistamas Bryant Jenningsi alistamist.
Vladimir Klitško tähistamas Bryant Jenningsi alistamist. Foto: SCANPIX

Läinud öösel New Yorgis oma meistrivöösid (WBA, WBO; IBO ja IBF) kaitsnud raskekaalupoksi valitseja Vladimir Klitško avaldas pärast matši, et järgmisena läheb ta ringis vastamisi briti Tyson Fury’ga.

26-aastane Fury on WBA versioonis Klitško esimene väljakutsuja ning vastavalt WBA nõudmisele peab ukrainlane nüüd britiga kohtuma, kirjutab Eurosport.

Füüsiliste parameetrite poolest annab Fury silmad ette ka Klitškole: ukrainlase pikkuseks 198 cm ja kätte siruulatuseks 206, tema tulevase vastase samad näitajad on 206 ja 216. Fury oli nädalavahetusel kohal ka Madison Square Gardenis ja jälgis ukrainlase tiitlimatši oma silmaga.

«Ootan huviga seda matši. Mulle meeldib poksida endast suuremate vastastega, see on palju lihtsam, kui heidelda endast väiksemate meestega,» rääkis Klitško Daily Mailile. «Matš Tyson Fury’ga tulebki hoopis teistsugune, kuna ta on minust pikem. Ta on väga ambitsioonikas ja ma arvan, et saab näha huvitavat lahingut.»

Fury on karjääri jooksul võitnud kõik 24 matši ning neist 18 nokaudiga. Klitško arvel on 64 võitu ja kolm kaotust ning 53 võitu nokaudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles