Wengeri kurb seeria Mourinho vastu sai jätku

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger kohtumises Londoni Chelsea vastu.
Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger kohtumises Londoni Chelsea vastu. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel tegi Londoni Chelsea järjekordse sammu Inglismaa meistritiitli suunas, kui võõrsil viigistati eile 0:0 lähima konkurendi Londoni Arsenaliga. Ühtlasi sai jätku Arsenali peatreeneri Arsene Wengeri kurb seeria Chelsea juhendaja Jose Mourinho vastu.

Chelsea läks eile kindlalt mängima plaaniga vältida kaotust ja see õnnestus neil ka ideaalselt, tabeli liidritena on neil nüüd koos 77 punkti. Teist positsiooni jagavad Arsenal ja Manchester City 67 silmaga, seejuures on Cityl konkurentidest üks kohtumine rohkem peetud.

Sel hooajal on Chelseal Premier League’is pidada veel vaid viis kohtumist ja kui asjad sujuvad nende jaoks ladusalt edasi, siis võivad nad tiitlipidu pidada juba sel pühapäeval. Tiitli kindlustamiseks on neil viie matšiga vaja koguda kuus punkti ja kui kolmapäeval alistatakse võõrsil Leicester City ja pühapäeval koduplatsil Crystal Palace, siis on Chelsea viiendat korda Inglismaa meister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles