Iga ebaõnnejada peab ükskord ometi lõppema

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Argentinas.
Ott Tänak Argentinas. Foto: Timo Anis

«Tundub, et ma võin olla praegu MM-sarjas kõige rohkem ebaõnne kogev sõitja!» Need sõnad kuuluvad Eesti parimale rallisõitjale Ott Tänakule. Argentina MM-ralli neljandal kiiruskatsel üle tee voolanud vees peitunud kivi otsa sõitnud ja selle tagajärjel oma Ford Fiesta esimese vasaku ratta kaotanud saarlase ütlusele on raske vastu vaielda. Tänavu sõidetud neljast MM-rallist kolmel on teda kollitanud ebameeldivad vahejuhtumid.

Meenutame. Hooaja avaetteastel Monte Carlos eksisid Tänak ja tema kaardilugeja Raigo Mõlder ise ning sõitsid teelt välja. Nad said küll pealtvaatajate abil rajale tagasi, kuid kaotasid väga palju aega. Rootsis olid nad ühed vähestest, kes suutsid ralli lõpetada suuremate probleemideta – tasuks 4. koht. Mehhikos purunes pärast trampliini Tänaku auto esisild, masin muutus juhitamatuks ja sõitis samas asunud veekogusse. Auto uppus, mehed pääsesid tervelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles