Rapla ei suutnud parimat võimalust kasutada

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TYCO Rapla
Kalev/Cramo - TYCO Rapla Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Viimaste aastate koduse korvpalli valitseja Kalev/Cramo on hooaja otsustavate mängude ajal tavaliselt kõige haavatavam poolfinaalseeriate esimestes kohtumistes. Eile Rapla TYCO vastu jätkus kalevlaste kohmetust aga vaid esimeseks veerandajaks.

Teisel veerandajal lükkasid Ühisliiga veerandfinaalist napilt välja jäänud kalevlased sisse justkui teise käigu ja läksid kindlalt oma teed. Teisel poolajal püsis vahe pidevalt üle kümne punkti ja lõpuks olid Kalevi võidunumbrid 78:56.

Kalevi peatreener Alar Varrak möönis, et poolfinaalseeriate algused on tema meeskonnale olnud alati keerulised, kuid seekord olid asjad teisiti. «Täna tuli võit tõesti viimaste aastate lõikes kõige kergemalt,» tõdes ta. «Rapla kolmepunktivisete protsent oli seekord ülinigel, olen kindel, et Raplas see nii pole. Kõik polnud sugugi nii roosiline, kui skoor näitas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles