Ronnie O'Sullivan sai ropu žesti eest kohtunikult hoiatada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan sai MMi teises ringis kohtunikult Olivier Marteelilt hoiatuse.
Ronnie O'Sullivan sai MMi teises ringis kohtunikult Olivier Marteelilt hoiatuse. Foto: SCANPIX

Inglismaal Sheffieldis jätkuvatel snuukri maailmameistrivõistlustel pakkus taas kõneainet viiekordne maailmameister Ronnie O'Sullivan.

Teise ringi kohtumises Matthew Stevensiga tegi enda ebaõnnestunud löögi peale pahane O'Sullivan käega sündsusetu liigutuse ning sai selle eest kohtunikult Olivier Marteelilt noomida. Turniiri pressiesindaja kinnitusel muid sanktsioone praegu ei järgne, ent kui O'Sullivan peaks turniiri käigus veel korra sama tembuga hakkama saama, võetakse talt antud matšis automaatselt üks freim maha.

O'Sullivan nihutas reeglite piire ka avaringi mängus, kui tema värske kingapaar pigistama hakkas ning britt mängis seetõttu ühe freimi sokkides, mis on snuukrietiketi rikkumine. Lõpuks laenas turniiri direktor Mike Ganley talle siiski sobiva suurusega kingad. Mänguliselt on O'Sullivan aga jätkuvalt tippvormis, juhtides Stevensi vastu 12:4. See tähendab, et täna piisab talle vaid ühe freimi võidust, et tagada edasipääs veerandfinaali.

Teise ringi ehk põnevaimas vastasseisus juhib Neil Robertson eilse õhtu järel Ali Carteri vastu koguni 11:5. Carter jäi kohe kohtumise alguses taha 2:6 ja seejärel ka 3:11, ent suutis eile õhtul kaks viimast freimi võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles