Chicharito päästis nädala jooksul teist korda Madridi Realile võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javier Hernandez (paremal).
Javier Hernandez (paremal). Foto: SCANPIX

Jalgpalli Hispaania meistriliigas sai eile õhtul võidulisa Madridi Real, kes alistas võõrsil 4:2 Celta Vigo.

Pealinnaklubi kangelaseks kerkis nädala jooksul juba teist korda ründaja Javier «Chicharito» Hernandez, kes on sel hooajal pidanud enamasti leppima varumehe rolliga. Kui kolmapäeval tõi tema hiline tabamus Realile edasipääsu Meistrite liiga poolfinaalis, siis nüüd lõi Hernandez kaks väravat, aidates Reali sellega võidule. Seejuures jäi Real juba 9. minutil Nolito värava järel kaotusseisu, kuid Toni Kroosi ja Hernandeze tabamused viisid 24. minutiks ette Reali.

Vaid neli minutit hiljem oli Santi Mina värava järel jälle tablool viik, kuid poolaja viimane sõna jäi James Rodriguezile, kes viis 43. minutil Cristiano Ronaldo eeltöö järel Reali uuesti juhtima. Lõppskoori vormistas 69. minutil Hernandez.

Realil on nüüd tabelis 79 punkti, mis jätab nad viis vooru enne hooaja lõppu liidrist Barcelonast kahe punkti kaugusele. Kolmandal tabelireal on 72 punktiga tiitlikaitsja Madridi Atletico.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles