Olümpiapronks Krikun saates «Pall korvi»: Eesti oli ja jääb korvpalliriigiks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pall Korvi!
Pall Korvi! Foto: Ekraanitõmmis

TTV korvpallisaade «Pall korvi» jõuab vaatajateni seekord Soomest, kus eestlaste korvpalliklubi tagas pääsu kõrgemasse liigasse ning oma arvamuse Eesti korvpalli kohta ütles ka aastakümneid Helsingis korvpallipedagoogina töötav Euroopa meister Anatoli Krikun.

«Eesti oli ja jääb korvpalliriigiks,» ütles Krikun. Soome teise liiga üleminekumängudel osales Dynamo/Kaimarak, mis on komplekteeritud vaid eestlastest. Mängumehed rääkisid elust Soomes ja korvpallist. «Ekskoondislased Priit Lokutšievski ja Ando Tagamets teevad seal ehitustööd. Tagamets õpib lisaks veel perearstiks,» sõnas saatejuht Maxim Tuul.

Lisaks tuleb juttu ka Eesti liigadest. Meestel on alanud poolfinaalseeriad ja naistel võib täna õhtul vahetult enne saadet selguda meister. «Saate lõpus teeme ka lühikese tagasivaate esiliiga lõppvaatusele,» lisas Tuul.

«Pall korvi» on TTV eetris täna õhtul kell 21.45. Vaata lisainfot ww.facebook.com/pallkorvi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles