Galerii: Torino fännide löömingus plahvatas pomm, üheksa inimest sai viga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval Torino Juventuse ja Torino vahel toimunud Itaalia jalgpalli kõrgliiga kohtumist varjutas mitu vahejuhtumit, millest tõsiseimas sai üheksa inimest viga, kui fännide keskel plahvatas paberpomm.

Lihtsakoeline paberist ja lõhkeainest valmistatud lõhkekeha visati Reutersi väitel Torino fännide hulka Juventuse sektorist. Mõlema meeskonna poolehoidjad loopisid enne mängu ja mängu ajal vastasleeri kõikvõimalike esemetega, mille hulka kuulusid ka munad, pudelid ja muu praht. Lisaks blokeerisid umbes 300 Torino fänni staadionile saabunud Juventuse mängijate bussi teekonna ja pildusid sõidukit kividega, visates sisse bussi ühe akna.

Politsei vahistas kaks Juventuse fänni ja ühe Torino toetaja, väljaspool staadionit peeti kinni veel kaks Juventuse fänni. Kohtumise võitis skooriga 2:1 Torino, alistades Itaalia liiga liidri ja valitseva meistri Juventuse esmakordselt pärast 20-aastast vaheaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles