Briti poksiäss jäi suure tšeki tõttu Dubaisse lõksu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye.
David Haye. Foto: SCANPIX

Briti tabloidleht DailyMail vahendas, et Suurbritannia poksija David Haye on sattunud kummalisse olukorda Dubais, kust teda enam ära ei taheta lasta.

Nimelt külastas 34-aastane profipoksija Araabia Ühendemiraate, kust ta soetas endale uut kinnisvara. Dubali lennujaama jõudes ootasid Haye'd aga politseinikud, kes ta arreteerisid seetõttu, et kinnisvara ostmiseks esitatud 341 000 inglise naela suurune tšekk osutus kehtetuks. Arreteeritud poksikuulsuselt võeti ära ka pass ning nüüd ei saa Haye enne Dubaist lahkuda, kui asjad klaaritud saavad.

Briti poksija ise selgitas, et tšekk osutus kehtetuks vaid seetõttu, et tegemist oli väikese administratiivse eksitusega, kuid kuna Dubais on katteta tšeki väljakirjutamine kuritegu, võib Haye'd oodata isegi vangla. Suurema tõenäosusega tuleb poksiässal siiski ilmselt tasuda trahv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles