VTB Ühisliiga parimaks eestlaseks valiti Rain Veideman

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (viskel).
Rain Veideman (viskel). Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna tagamängija Rain Veideman on valitud parimaks eestlaseks VTB Ühisliigas põhihooajal 2014/15, teatas liiga koduleht.

23-aastane Veideman sai selle au osaliseks teist hooaega järjest. Hooaja jooksul osales Veideman 23 kohtumises keskmiselt 27,5 minutit, tuues selle ajaga keskmiselt 11,7 punkti, 2,2 lauapalli, 1,9 korvisöötu ja 1,4 vaheltlõiget. Tema efektiivsuse number oli 8,5, vahendas basket.ee.

«Olen selle tunnustuse eest mõistagi rõõmus,» sõnas Veideman VTB Ühisliiga lehele. See oli mulle liigas teiseks hooajaks – ma teadsin, mida oodata ning mis taseme jaoks ma pean olema valmis. Põhihooaeg kujunes meile üpris edukaks, meil jäi väga vähe puudu, et jõuda play-offi. Kõik oli meie endi kätes, kuid me kaotasime Minskis punktiga...» rääkis Veideman.

Võib lisada, et parimaks lätlaseks valiti oodatult Riia VEFi liider Janis Timma. 22-aastane väike äär osales 28 mängus ja tõi keskmiselt 29 minutiga 12,9 punkti, 4,5 lauapalli, 4,4 korvisöötu, 1,4 vaheltlõiget ning tema efektiivsuse näit oli 14,3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles