Martin Loo võitis Saksamaal UCI c2 kategooria sõidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: Philip Beckman

Mägirattur Martin Loo võitis pühapäeval peetud Saksamaa Bundesliga Lohr am Main etapi, mis oli ühtlasi ka UCI c2 kategooria võistlus. 

Kuiv ja sombune ilm püsis kuni pärastlõunani, et siis poolteist tundi enne sõidu algust üks korralik sahmakas teha, mis muutis rajaolud aeglasemaks ning libedaks. Loo oli stardiringi ning ka esimese ringi järgselt kaheksandal kohal. Esimese ringi algul said eest minema kaks sõitjat, kes kolmanda ringi lõpuks olid suurendanud oma edumaa minuti pikkuseks. Loo oli selleks hetkeks tõusnud kolmandale positsioonile ning järgnevate ringidega hakkas liidreid püüdma.

«Sõidu esimene pool oli raske ja enestunne polnud kõige parem, samuti oli raske leida ka kohti möödumiseks. Kolmanda ringi alguses oli tõusnud kolmandaks, kuid kaks meest oli päris pikalt eest ning olin kõvasti ka energiat kulutanud esimesel kahel ringil, et oma kohta parandada,» muljetas Loo.

«Kolmanda ringi sõitsingi nõksu rahulikumalt ning siis sealt edasi tõusvas joones. Kaks ringi enne püüdsin liidri kinni ning järgnevalt üritasin ta maha raputada. Kõige järsemal rajalõigul see ka õnnestus. Olen väga õnnelik hooaja esimese uci sõidu võidu üle ja ülimalt tänulik oma toetajatele, sest just tänu neile, on mul võimalik käimasoleval hooajal selle alaga tegeleda,» lisas Loo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles