Enesekindel O’Sullivan pääses MMil kindlalt veerandfinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan (vasakul) ja Matthew Stevens
Ronnie O'Sullivan (vasakul) ja Matthew Stevens Foto: SCANPIX

Inglismaal Sheffieldis toimval snuukri MMil on selgunud kõik veerandfinalistid. Teiste seas pääses kaheksa hulka ka viiekordne maailmameister Ronnie O’Sullivan, kes oli teises ringis kindlalt 13:5 üle Matthew Stevensist.

«Kui oled turniiri juba viis korda võitnud, siis erilist põnevust see kõik enam ei tekita. Olen lihtsalt õnnelik, et püsin endiselt konkurentsis,» ütles O’Sullivan pärast võitu. Veerandfinaalis ootab tunamullust tšempionit Stuart Bingham, kes oli 13:5 üle Graeme Dottist.

13:5 võidu sai kirja ka 2005. aasta maailmameister Shaun Murphy, kes on hea mänguga tõusnud tõsiseks tiitlipretendendiks. Tema jõud käis teises ringis üle Joe Perryst. «Ma mängin oma elu parimat snuukrit,» teatas Murphy.

Judd Trump oli 13:8 üle Marco Fu’st. «Kui ma jätkan niimoodi mängimist, siis on mind väga raske võita,» kommenteeris ta. Neil Robertson võitis 13:5 Allister Carterit ning muuhulgas lõi 2010. aasta maailmameister Robertson kohtumises 145 punkti väärilise breigi. «Minust parema tulemuse saamiseks peab keegi nüüd 147 punkti lööma. Olen võidu üle väga õnnelik,» ütles Robertson.

Snuukri MMi teine ring:

Mark Selby – Anthony McGill 9:13

Joe Perry – Shaun Murphy 5:13

Barry Hawkins – Mark Allen 13:11

Allister Carter – Neil Robertson 5:13

Ding Junhui – John Higgins 13:9

Marco Fu – Judd Trump 8:13

Graeme Dott – Stuart Bingham 5:13

Matthew Stevens – Ronnie O’Sullivan 5:13

Veerandfinaalid:

McGill – Murphy

Hawkins – Robertson

Junhui – Trump

Bingham – O’Sullivan

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles