Mängu ajal kokku kukkunud Belgia tippjalgpallur võitleb elu eest

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lokereni mängijad Gregory Mertens (vasakult), Killian Overmeire ja Koen Persoons enne Euroopa liiga mängu Varssavi Legiaga
Lokereni mängijad Gregory Mertens (vasakult), Killian Overmeire ja Koen Persoons enne Euroopa liiga mängu Varssavi Legiaga Foto: SCANPIX

24-aastane Belgia jalgpallur Gregory Mertens kukkus mängu ajal kokku ning viibib hetkel haigla intensiivraviosakonnas, kus teda hoitakse kunstlikus koomas. Belgia meedia teatel on mehe seisund eluohtlik.

Mertens sai südamerabanduse oma koduklubi Lokereni U21 meeskonna mängus Genki vastu. Vahejuhtum leidis aset mängu 25. minutil. Meeskonna arstid jooksid kiiresti väljakule ning peagi saabus ka kiirabi, kes Mertensi haiglasse toimetas. Kohtumine jäi pooleli ning fännidel paluti väljaku äärest lahkuda.

Mertens on esindanud seitsmel korral Belgia U21 koondist, kuid täiskasvanute hulgas on debüüt seni tegemata. Teist hooaega Lokereni meeskonnas mängival mehel oli käsil korralik hooaeg – ta tegi Belgia kõrgliigas kaasa 15 mängus, millest 11 alustas algkoosseisus. Lisaks lõi Mertens tänavu kaasa kolmes Euroopa liiga mängus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles